ХЕПАТИТ С ПРИ МАЛКО ДЕТЕ

Специализираните центрове за лечение на хепатит.
Какви изследвания са необходими за поставяне на диагнозата хепатит?
Споделете и коментирайте резултатите от изследванията си с останалите потребители.

Re: ХЕПАТИТ С ПРИ МАЛКО ДЕТЕ

Мнениеот лилана на Чет Фев 25, 2010 10:31 pm

Здравейте от мен приятели. :) :) Ралито е одобрена за лечение и сега сме в Токуда. Днес й биха втората инжекция Роферон А. На първата инжекция, която беше във вторник вдигна температура, но втората я понесе по- добре. Не вдигна температура и не се почувства зле. Втората инжекция я бих аз, защото трябва да се уча. Дано всичко да мине благополучно и лечението да бъде успешно. Аз съм оптимист и вярвам, че всичко ще мине и тя ще се оправи.
лилана

Мнениеот todor на Пет Фев 26, 2010 2:13 pm

Лили :)
Браво на вас,стискам палци всичко да бъде наред по време на лечението,с възможно най-малко странични реакции и накрая с отрицателни тестове за хепатита!!!
Аватар
todor

Мнениеот лилана на Нед Фев 28, 2010 6:43 pm

Тоше, благодаря ти за пожеланието и аз се надявам при малката всичко да се оправи, както и при всички, които имат хепатит и при тях да има пълно излекуване
лилана

Мнениеот First на Нед Фев 28, 2010 7:44 pm

Лили :P най-после започна Ралица,дано цялата терапия мине така с минимум странични ефекти и накрая да се оттървете завинаги от този вирус.
А при теб до къде стигнаха нещата с лечението?
First

Мнениеот лилана на Пон Мар 01, 2010 11:44 pm

Благодаря ти и аз се надявам всичко да се оправи при малката. Мен трябва да ме одобрят някъде края на месец март
лилана

Мнениеот todor на Вто Мар 02, 2010 7:08 pm

Лили,и за двете ви съм убеден че ще се оправите особено за Ралито тя е толкова слънчево и послушно дете :P
Дано времето на 13-ти да е хубаво за да мога да изпълня обещанието си към нея :P
Аватар
todor

Мнениеот лилана на Съб Апр 17, 2010 8:17 pm

здравейте, приятели. Надявам се вие да сте добре. Аз съм добре, малката и тя е добре. Слагам й инжекциите, чувства се добре, ходи на градинка, лицето й се избистри и се надявам юли месец, когато прави 6 месеца от лечението да даде отрицателен отговор. Аз чакам да бъда одобрена, но и това ще стане. И да ви кажа, че никога няма да забравя как ми помогнахте в много труден момент за мен- със съвети, опора и даване на кураж. Благодаря ви. :)
лилана

Мнениеот todor на Нед Апр 18, 2010 9:58 pm

Лили :) всички стискаме палци за резултатите на малката и ще видиш че всичко ще бъде ок :P
Как вррвят ежемесечните изследвания които правите?
Според мен ти няма как да не се чувстваш добре след като Ралица е добре.Свикна ли вече че мама може да е и медицинска сестра освен професията която има :lol:
Аватар
todor

Мнениеот First на Пон Апр 19, 2010 12:52 pm

Лили и аз стискам палци с двете си ръце за да е отрицателен и да се маха тая гадинка :P
First

Мнениеот лилана на Пет Апр 30, 2010 10:27 pm

Свикна само аз да й бия инжекциите и не дава на никой друг да й ги бие, казва искам мама да ми бие и това е , иначе изследванията й са добри, в смисъл ,че всички са в норма и май месец в Токуда ни викат, сигурно ще й правят пълни изследвания
лилана

ПредишнаСледваща

Назад към Диагностика